ZOEKMACHINE

ZOEKEN OP DE WEBSITE

Zoeken naar een bepaald woord op een pagina van de website? Druk op Ctrl + F van het toetsenbord indien je een pc of notebook gebruikt en vul je in het zoekveld je zoekterm in. Alle gevonden resultaten worden gemarkeerd.

Gebruik je een GSM (Android-toestel): rechtsonder of rechtsboven op je scherm, afhankelijk van je browser, staan drie verticale puntjes. Klik er op en klik op "Zoeken op pagina". Bovenaan de pagina verschijnt een zoekveld. Vul je zoekterm in. Alle gevonden resultaten worden gemarkeerd. Met de pijlen ^ en ˅ zoek je de volgende in op- resp. neerwaartse richting.

Zoeken binnen deze website met behulp van onderstaande zoekmachine? Typ hieronder je zoekterm en klik op "Zoek". Een overlayscherm laat de pagina's zien waarop je zoekterm voorkomt (je kunt ook "geavanceerd zoeken" gebruiken). In het overlayscherm wat wordt geopent kun je overigens ook op "index" klikken, dan verschijnen alle woorden die voorkomen op deze website. Van a-z! Klik op het woord wat je zoekt, een overlayscherm laat vervolgens de pagina's zien waarop je zoekterm voorkomt.

geavanceerd zoeken
search engine by freefind